VELIKI REMONT DINAMA: Hoće li ova zvijezda napustiti Maksimir?

FOTO:

Svima je jasno kako će Dinamo Zagreb napraviti velike promjene u svlačionici. Jednostavno, u ekipi je previše igrača koji praktički ni ne igraju pa je posve logično da dođe do razlaza. A tu su i neke zvijezde koje će prema svemu sudeći nastaviti karijeru na nekoj drugoj adresi.

Za početak idemo vidjeti ulazne transfere. Naime, prošli mjesec poput prave bombe odjeknula je vijest kako će Josip Drmić postati novi igrač Dinama. Sjajni napadač u odličnoj je formi pa je tako ove sezone zabio 21 gol uz tri asistencije. Drmić bi mogao doći ruku pod ruku s svojim sadašnjim trenerom Goranom Tomićem, koji također svakim danom postaje sve jači i jači konkurent za Dinamovu klupu nakon što Ante Čačić obavi svoju misiju. Mnogi izvori će kazati da je i ta priča pred završetkom.

Jučer je također stigla zanimljiva vijest kako bi u Maksimir mogao sletjeti Mihael Žaper, mladi veznjak iz Osijeka. No, njegov zastupnik Andy Bara također otkriva kako ovaj igrač ima mnoog upita iz inozemstva. Ipak, u nadolazećem prijelaznom roku SN doznaju kako bi u Dinamo mogao doći 22-godišnji Robert Ljubičić iz Rapid Beča. Neki čak tvrde kako je to pred realizacijom.

Ljetni prijelazni rok neće biti samo zanimljiv kad su u pitanju dolasci igrača u plave dvore, već će se s posebnom pozornošću gledati rubrika – odlasci. Sportske novosti doznaju kako će veznjak, Amer Gojak, bosansko-hercegovački reprezentativac, ima nekoliko inozemnih ponuda, dosta je izvjesno da bi mogao otići.

Pitanje jest i što će biti s Brunom Petkovićem. Naravno da ovakav kakav je sad teško da može dostići cijenu kakvu je imao nekad, ali još uvijek na Transfermarktu vrijedi 7 milijuna eura. U plavom domu nisu zadovoljni s njegovim prezentacijama, vjerojatno nije niti on s samim sobom. Nekako se čini da bi ljetni rastanak odgovarao i Dinamu i Petku.

Komentari

komentara

« Povratak