VELIKI SKANDAL: Menadžer svom klijentu kupio mjesto u reprezentaciji, čak je odredio i koju će utakmicu igrati!

FOTO:

Veliki skandal potresa susjednu Bosnu i Hercegovinu. Nakon što je Asmir Begović prozvao Savez i izbornika – danas nova nevjerojatna informacija!

Veliki skandal

Tema koja se često provlači u susjednoj BiH je utjecaj menadžera na sastav igrača u reprezentaciji. Pojedini igrači reprezentacije Bosne i Hercegovine pozivani su na reprezentativna okupljanja iako u svojim klubovima uopće ne bilježe nastupe.

Osim toga, N1 televizija došla je u posjed prepiske u kojoj se jedan poznati nogometni menadžer hvali kako je osigurao da njegov klijent igra u utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika. Dakle, menadžer je unaprijed znao i da će njegov klijent biti pozvan u nacionalnu vrstu, ali i da će igrati. Kako je dotični i sam prizano, za to je platio nekome iz Saveza.

„Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao”, stoji u dijelu prepiske.

Na kraju, sve ono o čemu je menadžer pisao se i obistinilo, njegov klijent je zaista zaigrao u spomenutoj prijateljskoj utakmici.

Iz daljnje je prepiske evidentno da menadžer točno zna tko će i kada biti pozvan u reprezentaciju, bez obzira jesu li to njegovi klijenti ili ne. Drugim riječima, direktno je povezan s vodstvom Saveza.

Komentari

komentara

« Povratak