VELIKI SKANDAL NA HRVATSKIM TRAVNJACIMA: Na terenu krenula makljaža, a onda je utrčao huligan i šakom udario igrača

FOTO:

Novi skandal dogodio se na nogometnim terenima. Ovoga puta nemile scene dolaze iz Istre, odnosno s utakmice Prve županijske lige između NK Vodnjana i NK Dajle. (SN)

Tamo je u 73. minuti na terenu izbila sveopća tučnjava. Naime, nakon što je igrač Vodnjana nakon jednog duela pao na pod, nogama je udario gostujućeg igrača. Uslijedilo je međusobno naguravanje, ali i udaranje igrača. U tom trenutku u teren je uletio navijač Vodnjana koji je šakom u potiljak udario gostujućeg igrača Dajle, tvrde iz gostujuće ekipe.

Kako su poručili iz gostujućeg kluba, na snimci je vidljivo kako je jedan igrač Vodnjana s poda nogama udario igrača Dajle nakon čega kreće gužva među igračima, a tada u teren preko ograde uskače navijač domaćih i Dajlinog igrača udara šakom.

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

“Sudac je situaciju procijenio sigurnom za nastavak utakmice i to bez pražnjenja tribina. Treba napomenuti da je suđenje bilo u najmanju ruku “domaćinski. Također, u ovo bi morao biti uključen i MUP obzirom na to da je ovo teško kazneno djelo prema zakonu o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima”, poručili su iz NK Dajle.

Danas je u biltenu NSŽI-a izašlo kako je protiv NK Vodnjana pokrenut disciplinski postupak.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak