VELIKI SKANDAL U BOSNI I HERCEGOVINI: “Počelo se prebrojavati moja krvna zrnca…”

FOTO:

44-godišnji hrvatski trener, Jerko Leko, ipak neće preuzeti mostarski Velež, piše SportNews.

Leko je prethodnih dana bio u pregovorima s Veležom, čak se i pojavio u Mostaru, a onda je uoči potpisivanja ugovora došlo do preokreta. Navodno navijači Veleža nisu htjeli da ih ponovno vodi Hrvat nakon epizode s Deanom Klafurićem. Leko je dao Veležu rok do nedjelje navečer, no odgovor iz kluba nije stigao.

“Javio sam jutros Veležu da na mene ne računaju i time prekinuo njihovo odugovlačenje s potpisom ugovora. U petak sve smo dogovorili, u subotu smo trebali dogovor pretočiti u ugovor, a tada nakon što je puštena vijest da ću ja biti trener počelo se s odugovlačenjem i prebrojavanjem mojih krvnih zrnaca, ja sam Hrvat, ali u trenerskom poslu sam samo trener, a iz svega sam zaključio da u takvoj klimi neće biti moguće realizirati što smo postavili kao cilj u razgovoru u Zagrebu.

Baviti se stvarima koje nemaju veze sa sportom ne zanimaju me, a zbog korektnosti dao sam rok do nedjelje upravi Veleža da se očituju o situaciji s navijačima, oni to nisu učinili i jutros sam otkazao daljnje razgovore, odustao sam od odlaska u Mostar u okolnostima koje naslućuju probleme koje kao čovjek i sportaš ne podržavam”, rekao je Leko, koji od 2021. vodi NK Jarun. U trenerskoj karijeri je radio za Lokomotivu i Hrvatski Dragovoljac.

Komentari

komentara

« Povratak