VELIKI SKANDAL U KRANJČEVIĆEVOJ: Pogledajte što su navijači Hajduka napravili Mudražiji

FOTO:

Lokomotiva i Hajduk odigrali su sjajnu utakmicu u kojoj su gosti iz Splita slavili s neobičnih 2:5. Susret je obilježio napadač Hajduka, Trajkovski, koji je postigao Hat Trick.

U sjajnoj utakmici tri gola za Hajduk je zabio Aleksandar Trajkovski, a po jedan su dodali Emir Sahiti i Josip Brekalo. Strijelac za Lokomotivu je bio Duje Čop, a autogol je zabio Mateo Jurić-Petrašilo.

Nažalost, opet se priča o navijačima Hajduka koji su opet napravili ružne scene. Naime, kako piše Index.hr, tijekom utakmice došlo je do manjeg incidenta. Igru je u 62. minuti utakmice napustio Robert Mudražija, a ušao je Fabijan Krivak. Dok je izlazio iz igre, navijači Hajduka vrijeđali su Mudražiju na više načina, a vikali su mu i “Cigane, cigane”.

Pristaše splitskog kluba očito su mu jako zamjerili što je nedavno s Dinamom slavio osvajanje naslova prvaka.

Mudražija je na uvrede uzvratio pljeskom, a kad je izašao iz igre, zakuhalo se na Zapadu. Očito je došlo do neke vrste sukoba između domaćih navijača i navijača Hajduka koji su smješteni na istu tribinu, a situaciju je smirilo 15-ak pripadnika policije koji su se odmah pojavili među navijačima.

Komentari

komentara

« Povratak