VELIKI SKANDAL U RIJECI: Pogledajte što su navijači Rijeke skandirali Marku Livaji!

FOTO:

Već svi znamo kako navijači Rijeke i Hajduka nisu u najboljim odnosima, a taj animozitet traje već godinama i godinama. Tako praktički na svakoj utakmici imamo prilike vidjeti sočne uvrede koje dolaze i s jedne i druge strane.

A sramotnih ispada nisu pošteđeni ni igrači klubova, posebice se to odnosi na Marka Livaju kojeg očito ne mogu smisliti u Rijeci. To smo vidjeli sinoć na jednoj futsal utakmici.

Naime, na futsal utakmici 14. kola Prve HNML između HMNK Rijeke i AMNK Universitasa iz Splita (7:1) s tribina se čulo “umri Livaja” i “gazi Tovara”, što je zabilježio i delegat utakmice. Riječani će tako biti kažnjeni jer je disciplinski sudac već zatražio očitovanje. Utakmicu u dvorani Mladosti pratilo je oko 600 gledatelja, a Riječani su imali pomoć Armade s tribina.

“Temeljem članka 110. i članka 120. Disciplinskog pravilnika HNS-a po podnesenim disciplinskim prijavama od strane delegata utakmice unesenih u izvještaj o utakmici sukladno članku 125. Disciplinskog pravilnika HNS-a traži se pisano očitovanje o sljedećim prijavama počinjenih disciplinskih prekršaja:

HMNK RIJEKA – razlozima propusta u organizaciji utakmice HMNK Rijeka – AMNK Universitas Split odigrane dana 17. 2. 2024. godine u Rijeci u odnosu na događaje kada je u više navrata došlo do neprimjerenog ponašanja navijača domaće momčadi u vidu uvredljivog skandiranja ‘Umri Livaja’, ‘Gazi Tovara’ i ‘Je** se Splite’, kao i očitovanje o razlozima zbog kojih na utakmici nije osigurana nazočnost liječnika upisanog u COMET”, stoji u zapisniku.

Komentari

komentara

« Povratak