VELIKI SKANDAL U SRBIJU: Ove zvijezde ne žele igrati za Srbiju dok je Piksi trener!

FOTO:

Srbija se napokon pojavila na Europskom prvenstvu, i to nakon čekanja čak 24 godine. Tada su i posljednji put prošli grupnu fazu, a poslije toga samo su znali osvanuti pokoji put na Mundijalu gdje su zauzimali treće i četvrto mjesto u skupini.

Srbi su imali velika očekivanja na ovom turniru, neki su ih čak svrstali među ‘dark horse’ Eura u Njemačkoj, ali na kraju su ipak posljednji u skupini C. Iznad njih bili su Engleska, Danska i Slovenija. U tri utakmice Srbi su uzeli svega dva boda. A kada imate napadače poput Mitrovića, Vlahovića i Jovića, te postignete samo jedan gol, onda je to zaista premalo.

Srbiju je jutros također opalila katastrofalna vijest. Kako ekskluzivno doznaje Kurir, veliki broj zvijezda odlučio je ne igrati za reprezentaciju dok je Dragan Stojković izbornik. To su Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković!

Čak je i za vrijeme turnira Dušan Tadić iskazao nezadovoljstvo, ali se nakon toga vrlo brzo ispričao izborniku i javnosti. Ipak, čini se kako je Piksi vrlo blizu otkazu pa vjerojatno neće biti otkazivanja..

Komentari

komentara

« Povratak