VELIKI UDARAC ZA HAJDUK: Evo koliko ne mogu računati na Sahitija!

FOTO:

Hajduk Split je jučer doživio još jedan neugodni udarac s obzirom da su na svom stadionu izgubili 1:2 od Rijeke.

Osim drugog uzastopnog poraza Hajduka, veliki udarac za trenera Ivana Leku je ozbiljna ozljeda ponajboljeg igrača Emira Sahitija. On je stradao u 54. minuti Jadranskog derbija nakon duela s Prince Ampemom.

Kako doznaje ugledni portal Germanijak, Sahiti je danas bio na magnetskoj rezonanci. Službenih potvrda o ozljedi još nema. U slučaju da je došlo do loma zgloba, to bi značilo kraj sezone za Sahitija. No, pretpostavlja se da ipak nije došlo do puknuća, već da bi Sahiti s terena mogao izbivati ‘samo’ idućih mjesec dana.

To, dakako, ne bi bila najsretnija vijest za Hajdukov stručni stožer, budući da Ivan Leko nema alternativu za Sahitija, a u spomenutom periodu Hajduk očekuju derbiji kod Dinama na Maksimiru i Osijeka na Gradskom vrtu.

No, s druge strane, Sahiti bi se, u tom slučaju, trebao vratiti u momčad za završni dio sezone u kojoj je Hajduk još uvijek u igri za oba trofeja.

Sahiti je ove sezone zabilježio 22 nastupa za Bijele u kojima je postigao četiri pogotka i upisao dvije asistencije, a hoćemo li ga u tekućoj sezoni ponovno gledati na travnjaku saznat ćemo ubrzo, nakon što dobijemo službene informacije iz kluba.

Komentari

komentara

« Povratak