VELIKIM PROBLEM HRVATSKE: Evo tko neće igrati protiv Austrije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra će otvoriti treći ciklus Lige nacija. ‘Vatreni’ u prvom kolu igraju protiv Austrije u Osijeku, a dvoboj počinje u 20:45.

Međutim, zdravstveno stanje nije bajno u reprezentaciji. Gvardiol i Vrsaljko zbog ozljeda sasvim sigurno neće konkurirati za utakmicu protiv Austrije, štoviše mladi branič preskočit će čitav reprezentativni ciklus, prenose Sportske novosti.

“Guardiola smo pustili, neće biti spreman ni za jednu utakmicu, najbolje za njega da odradi rehabilitaciju bude spreman za iduću sezonu. Vrsaljko neće konkurirati za Austriju, nadam se da će početi trenirati s nama u Splitu pred utakmicu protiv Francuske”, rekao je Vedran Ćorluka, izbornikov pomoćnik.

Stožer više-manje ima zaokružen sastav kojeg će u petak navečer poslati na teren, upitno je tek hoće li Luka Modrić početi utakmicu..

“Za Modrića ćemo još vidjeti hoće li početi od prve minute ili nam se priključiti u nastavku. U razgovoru s izbornikom procijenit ćemo što je najbolje. S obzirom na situaciju s Lukom ni mi još nismo sigurni tko će početi, ali otprilike 90 posto sastava znamo”, kazao je.

Osim okršaja Hrvatske i Austrije, u isto vrijeme će igrati Francuska i Danska.

Komentari

komentara

« Povratak