VELIKO IZNENAĐENJE: Talijanski velikan želi iskoristiti rasulo u Realu i dovesti Luku Modrića!

FOTO:

Nakon što je prošlo ljeto milanski Inter uložio sve napore u dovođenje Luke Modrića, Talijani danas Hrvata povezuju s još jednim talijanskim gigantom!

Veliko iznenađenje

Prošlo ljeto, milanski je Inter intenzivno pregovarao s Real Madridom oko dovođenja Luke Modrića. Danas pak Sport Mediaset tvrdi, a football-italia.net prenosi, kako je za hrvatskog kapetana zainteresiran, ni manje ni više nego, Juventus!

Isti izvor tvrdi kako su Bianconeri već uspostavili kontakt s kraljevskim klubom te kako budno prate posljednje turbulencije u Madridu.

Modriću postojeći ugovor istječe u lipnju 2020. godine i za sada nema nikakvih naznaka da se pregovara o njegovom produljenju. Kako su ljetos u Realu bili poprilično ljuti na Inter zbog neskrivenog flerta s Modrićem, vijest da je „Stara dama“ sada u igri – još im je manje sjela.

Dakako, u Madridu je još uvijek prisutan gorak okus zbog senzacionalnog transfera Cristiana Ronalda u torinski klub, za preko 100 milijuna eura. Da stvar bude bolje, u Juventusu su zainteresirani i za Isca…

LOŠE VIJESTI IZ TORINA: Prve prognoze za Mandžukićev oporavak nisu optimistične!

MONACO SPAŠAVA SEZONU: Henry na dolazak u Kneževinu nagovara još jednog bivšeg suigrača!

Komentari

komentara

« Povratak