VELIKO POJAČANJE: Bivši igrač Villarreala dolazi u Rijeku!

FOTO:

Nakon što je u kuloarima jučer najavljeno da Rijeka dovodi ozbiljnog igrača sa španjolskom putovnicom, danas iz više izvora dolazi potvrda kako je taj posao već dogovoren te samo mora u nekom trenutku biti službeno objavljen od strane hrvatskog kluba.

Naime, na Rujevicu bi uskoro trebao stići 25-godišnji defenzivni vezni Pablo Alvarez koji je prošlu sezonu proveo igrajući za Černo More, četvrtoplasiranu momčad bugarske lige u kojoj je Alvarez, kao igrač s iskustvom igranja u prvoj i drugoj La Ligi, bio jedan od najboljih veznjaka.

Nedavno je Černo More napustio kao slobodan igrač pa će tako u Rijeku doći bez odštete, kao jedan od nogometaša s kojima bi Robert Palikuća i njegov stručni tim trebali izgraditi novu momčad nakon odlaska Domagoja Pavičića, Roberta Murića, Hrvoja Smolčića i Josipa Drmića kao nositelja igre.

Doduše, Alvarez je destruktivni defenzivni vezni pa nije direktna zamjena ni za jednog od spomenutih igrača, ali će svakako nadopuniti ionako tanak kadar Rijeke, a očekuje se da bi do kraja prijelaznog roka na Rujevicu trebalo doći još nekoliko igrača, piše Index.hr.

PAKLENI TRANSFER: AC MILAN DAJE REBIĆA I NOVAC ZA OVU ZVIJEZDU!

Komentari

komentara

« Povratak