VELIKO POJAČANJE: Niko Kovač želi dovesti igrača Real Madrida!

FOTO:

Bivši hrvatski trener, Niko Kovač, ima velike planove s francuskim Monacom. Klub iz Kneževine želi se vratiti u samu elitu klupskog nogometa pa se tako čelnici nadaju kako će iduće sezone zaigrati u grupnoj fazi Lige prvaka.

A za tako nešto će trebati dodatna pojačanja. Poznati medij ‘Beln Sports’ piše kako je Monaco ozbiljno zagrizao za legendu Real Madrida. U pitanju je brazilski lijevi bek Marcelo koji je pao u drugi plan kod Zidanea. Prije 14 godina došao je u Real, ali je godinu i pol prije isteka ugovora od ključnog igrača postao rezerva sedam godina mlađem Ferlandu Mendyju.

No, za Brazilca i dalje postoji golemi interes, a u posljednje vrijeme najviše se spominjao Juventus. Sada se u igru uključio i Monaco koji Brazilcu nudi šest milijuna eura godišnje.

To je značajno smanjenje plaće u odnosu na 9 milijuna eura koliko prima u Realu. No, teško da će Marcelu netko moći ponuditi sličan ugovor s obzirom da ima 33 godine. Glavni adut u Monacovoj ponudi leži u tome da se Marcelu nudi trogodišnji ugovor.

Komentari

komentara

« Povratak