VELIKO SRCE: Liverpoolov branič donirao tjednu plaću za hranu bolnicama!

FOTO:

Ponajbolji lijevi branič svijeta i škotski reprezentativac jedan je od heroja borbe protiv koronavirusa. Liverpool je ponosan na Andy Robertson se u zadnje dvije ili tri godine isprofilirao kao jedan od najboljih bekova svijeta, na Anfieldu zarađuje bogatstvo od 50 tisuća funti tjedno.

Dio svog novca Robertson već godinama troši u razne humanitarne akcije, iskazao se i ovaj puta kada je to jako potrebno.

Svojim donacijama Andy financira čak šest banki hrane, to je u Britaniji neštp slično poput pučke kuhinje i samoposluga za siromašne te nemoćne. The Times je otkrio da Robertson tijekom epidemije korono u svom rodnog Glasgowu udržava čak šest banki, hrana se šalje po gradu Glasgowu i okolici koja je pogođena opasnim virusom.

Isti medij piše da aktualni prvak Europe već tri godine šalje novac spomenutim organizacijama ali je uvijek htio da ostane anoniman. Glasgow NE Foodbank nalazi se blizu legendarnog stadiona Celtic Park, dosada je već spravila oko 53 tisuće obroka.

“Hvala škotskom nogometašu koji je donirao veliku količinu novca bankama hrane, uključujući i našoj. Ne možemo mu dovoljno zahvaliti.” – napisala je banka, ubrzo se zaključilo da je to upravo Robertson.

U DINAMOVOM DRESU POKAZIVAO JE SREDNJI PRST NAVIJAČIMA. ZNATE LI GDJE JE DANAS?

Komentari

komentara

« Povratak