VIDA SE ZAISTA VRAĆA U HNL: Turci objavili nove detalje!

FOTO:

Stoper hrvatske reprezentacije i turskog Bešiktaša Domagoj Vida u potrazi je za novim klubom. Ugovor s Bešiktašem vrijedi mu do kraja lipnja, a iako postoje informacije o pregovorima za produljenje suradnje, turski mediji o Vidinom odlasku pišu kao o sigurnom događaju.

Bešiktaš je spreman Vidi za ostanak ponuditi daleko manja primanja od dosadašnjih, navodno 1.5 milijuna eura po sezoni, što je drastično smanjenje u odnosu na otprilike 3.7 milijuna, koliko je imao u ovoj. Prema informacijama koje je jučer objavio turski portal Fotomac, za Vidu interes pokazuju Galatasaray i Basaksehir, čime mu se nudi opcija nastavka igranja u Turskoj. Postoji i opcija koja ga vraća u Hrvatsku.

Isti izvor objavio je da su za nekadašnjeg Dinamovog braniča zainteresirani Osijek, za koji je igrao na počecima karijere od 2006. do 2010., ali i Hajduk. Turski medij pisao je da su ponude hrvatskih klubova manje u odnosu na iznose koji mu se nude u Turskoj, ali nije otkrio o kojoj se svoti radi.

Nekolicina turskih medija danas je objavila da Vida trenutno ima na stolu više od četiri ponude, ali je isto tako potvrdila i da su četiri od tih pet klubova oni koji su već spomenuti. Turski klubovi Vidi nude još manji ugovor od Bešiktaša, težak milijun eura po sezoni, a ponude hrvatskih klubova su znatno manje od tog iznosa.

Turci tvrde da je Hajduk Vidi ponudio više nego Osijek, ali ne donose precizne brojke. Nagađa se da su obje ponude veće od pola milijuna eura po sezoni, ali službene potvrde za nešto takvo još nema.

Komentari

komentara

« Povratak