VIDEO: Četiri sjajna pogotka u samo 15 minuta budućeg „kralja slobodnih udaraca“!

FOTO:

Malo tko je čuo za 21-godišnjeg napadača Adriana Justinussena, no nakon što su njegovi sjajni pogoci obišli Europu to bi se moglo promijeniti. Mladi ofenzivac HB-a, ekipe iz dalekih Farskih otoka slavila je protiv Argira 5:0, četiri gola ugradio je upravo Justinussen.

I to kakva četiri zgoditka, u samo 14 minuta utakmice tri puta je poentirao iz slobodnih udaraca u stilu legendarnog Juninha Pernambucana. Četvrti gol je također bio vrlo lijep, vidi se da mladić ima odličnu desnu nogu pošto je uspio svladati protivničkog golmana s čak 40 metara.

Liga Farskih otoka nije nimalo atraktivna ljubiteljima nogometa, pogotovo kada se polako vraćaju najbolje svjetske lige ali je na trenutak ukrala svjetla pozornice. Mladi Adrian je tako postao kreator rijetko viđenog scenarija na nogometnim utakmicama.

Prošao je sve mlade selekcije Farskih otoka, uskoro bi se trebao naći među seniorima. Možda je posljednja utakmica postala njegova prekretnica u karijeri, skauti nekog poznatijeg kluba su sigurno zabilježili ove trenutke.

Komentari

komentara

« Povratak