VIDEO: Čvrsti Eintracht Nike Kovača upisao novu pobjedu

Eintracht Nike Kovača upisao je novu pobjedu u desetom kolu Bundeslige kojom je došao nadomak Europe…

Teško je Eintracht u Frankfurtu došao do pobjede protiv neugodnog Kölna, bio je dovoljan gol Mijata Gačinovića iz pete minute susreta, ali mogao je Köln u više navrata doći barem do boda.

Dvoboj dvaju čvrstih obrana odnijela je ona domaća, gosti su pokleknuli tek jedanput, ali to je bilo dovoljno za tri boda Eintrachta i snove o Europi. Igrala se peta minuta, lijepo je kombinirala domaća momčad, s desne je strane ubacio Chandler, a Gačinović neometan s četiri metra zabija glavom za vodstvo Eintrachta.

Bilo je to sve u prilično nezanimljivom prvom dijelu, Köln nije igrao dobro, a bio je nevidljiv i Anthony Modeste, koji je u prvih devet kola Bundeslige postigao čak 11 pogodaka.

U drugo poluvrijeme Köln ulazi bolje, s nadom da će doći barem do boda. Imali su solidnih prigoda, u 50. minuti Japanac Osako morao je pucati bolje glavom, a sjajni Chandler deset minuta prije kraja spriječio je akciju Modestea i Zollera. Po desnoj je strani prošao najbolji strijelac Kölna, lijepo zavrnuo u sredinu, Zoller se spremao pospremiti loptu u mrežu, ali ispred njega uklizao je Amerikanac i izbio loptu u korner.

S nova tri boda Eintracht se na tablici bodovno poravnao s Kölnom, ali zbog nešto slabije gol-razlike zauzima sedmo mjesto, prvo ispod pozicije koja donosi kvalifikacije za Europsku ligu. Ukoliko nastave ovako, doći će i Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=FoByB_ZycgU

Izvor: sportnet.hr

Komentari

komentara

« Povratak