VIDEO: Dalić objavio emotivnu snimku slavlja iz hotela u Dohi: Izbornik je napisao tek tri riječi

FOTO:

Hrvatska očito ne zna bez produžetaka na velikim natjecanjima. Od 1998. samo jednu utakmicu na ispadanje nije igrala 120 minuta, i to finale u Rusiji. Pa ni Japanci, koji su na papiru bili autsajderi, nisu bili iznimka.

Dominik Livaković obranio je tri penala i izjednačio rekord Portugalca Ricarda (2006.) i sugrađanina Danijela Subašića (2018.) na mundijalima, a fešta je mogla početi.

Izbornik Zlatko Dalić, koji je isticao koliko ova pobjeda znači hrvatskom narodu, na Instagramu je objavio djelić atmosfere iz hotela Hilton u Dohi, na večeri nakon povratka sa stadiona Al Janoub.

Sa zvučnika je treštala “Moja domovina”, a kad je pjesma došla do refrena, Dejan Lovren se ustao, podigao ruke i zapjevao iz svega glasa. Slijedili su ga i ostali i nazdravili – neki vodom, neki pivom.

Hrvatska i “vatreni” opet dišu kao jedno, a do konačnog trijufma još su tri stepenice. Prva od njih strašno jaki Brazilci u petak od 16 sati. Kako izbornik Dalić kaže, kad Hrvatska igra kako zna, nikoga se neće bojati. U objavi je dodao samo tri riječi:

“Iznad svih, Hrvatska!”

Video možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak