VIDEO DANA: Pogledajte kako navijači Rijeke nagovaraju Keka da ostane u klubu!

FOTO:

Jedna od najvećih priča u povijesti HNL-a svakako je slovenski strateg Matjaž Kek. No, danas je nažalost došao kraj njegovom vođenju NK Rijeke. Puno toga se nakupilo kod ovog sjajnog trenera i nije mogao više izdržati. Mnogo faktora je kod neuspjeha hrvatskog velikana, ali navijači su složni – Matjaž nije kriv!

Očito je kako u Rijeci mnogo toga ne štima. Predsjednik kluba, Damir Mišković, kao da je zatvorio pipu i Rijeka jednostavno nije vidjela prava i provjerena pojačanja. O promoviranju mladih igrača ne treba ni trošiti riječi, jer klub je tu itekako zakazao. I dolazi se do finiša u kojem se vidi kako Kek zaista nije kriv za nastalu situaciju.

Na jednoj od stranica navijača Rijeke, OFC, objavljen je video u kojem se vidi razgovor Keka s navijačima nakon ostavke.

“Oni neka idu ča!”, glasno su uzvikivali neki od navijača, vjerojatno misleći na neke od članova uprave koji su iz godine u godinu mijenjali okosnicu Kekove momčadi.

Rijeka je pod Kekom doživjela čudesne rezultate, postala je čvrsti europski klub koji je od 2013. godine čak tri puta zaigrao grupnu fazu Europske lige, a 2017. godine stigla je i dvostruka kruna što će mu navijači najviše pamtiti. A to mu je i donijelo legendarni status među navijačima.

BREAKING NEWS: RIJEKA IZGUBILA OD GORICE, A ONDA JE STIGLA JEDNA OD NAJTUŽNIJIH VIJESTI U POVIJESTI KLUBA!

 

Komentari

komentara

« Povratak