VIDEO DANA: Pogledajte kako se Marko Rog poigrao Džekom i Strootmanom!

FOTO:

Marko Rog je u ovih tjedan dana doživio vjerojatno najbolje trenutke u dosadašnjoj karijeri u Napoliju. Iako su poraženi kod Juventusa, Marko je dobio velike pohvale od navijača i stručnih analitičara.  A isto je ponovio u veliko pobjedi kod Rome…

Strašno inteligentni Rog

Neki su čak otišli tako daleko pa našeg nogometaša usporedili s legendarnim veznjakom (OVDJE). Svi dobro znamo koliko je Rog skroman i pametan dečko, tako da sumnjamo da će se promijeniti nakon nekoliko dobri poteza i pohvala. To je tip osobe koji će i dalje marljivo raditi. Možemo li ga više očekivati u postavi Napolija? Mislim da možemo! Isto traže i vatreni navijači..

U 55. minuti susreta između Rome i Napolija,  Rog je imao sjajnu minijaturu u kojoj je u deset sekundi ‘ismijao’ dvojicu suparničkih igrača Edina Džeku i Kevina Strootmana.

Potez koji se isplati vidjeti, više puta. U svakom slučaju pred Rogom je svjetla budućnost u Napoliju, a navijači ga žele vidjeti u početnih 11 u utorak kada napuljska dočekuje Real Madrid u uzvratu osmine finala Lige prvaka.
Podsjećamo, Marko ima samo 21 godinu i pred njim je još jako puno velikog nogometa. Sada svi dobro znaju s kakvim draguljem raspolaže Napoli i vrijeme je da dobije više prilika jer to dečko iz Varaždina itekako zaslužuje!

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/video-pogledajte-obranu-subasica-kojoj-prica-cijela-francuska-macka/

Komentari

komentara

« Povratak