VIDEO: Dinamo vrlo dobar, ali opet nedovoljno za bod ili čak pogodak. Lacazette probio Dinamo pred kraj utakmice…

FOTO: HINA

U 5. kolu Lige prvak naš Dinamo ugostio je francuski Lyon. Na spomen velikana iz Francuske mnogi će se sjetiti sramotne predstave Modrih prije pet godina. Dinamo je teško nastradao, a rezultat je bio čak 1:7 za Francuze.

Danas je bila druga priča. Dinamo je u prvom dijelu igrao jako dobro, imao puno prilika ali nije uspio doći do pogotka. Najbliži pogotku bio je Šitum kada je u 16. minuti čudnim udarcem skoro prebacio golmana Lopesa, ali portugalski golman je bio dovoljno koncentriran da to obrani.

Lyon je, naravno, imao puno više prilika, ali nisu došli do cilja.  Pokušavali su Lacazette i Valbuena, ali najbliži pogotku bio je Jordan Ferri koji je pogodio prečku u 29. minuti.

Dojam nakon prvog dijela je bio odličan jer igrači Dinama izgledali su ozbiljno i zrelo.

I u drugom dijelu Dinamo je bio vrlo motiviran i željan igre, stajali su vrlo čvstvo ali sve do kobne 72. minute kada sjajni Lacazette pogađa za 0:1.  Ključan potez Lyona bio je uvođenje dvojca Tolissa i Fekira koji su donijeli kreativnosti u igri “lavova”.

Dojma smo da je trebalo pokazati malo više hrabrosti jer ovakav Lyon zaista nije u rangu top europskih momčadi, ali priča u Maksimiru se ponavlja iz godine u godinu. Ponovila se ista utakmica kao i protiv Seville.

 

Komentari

komentara

« Povratak