VIDEO GOVORI VIŠE OD RIJEČI: Modrić i Benzema imaju poseban status kod predsjednika Real Madrida!

FOTO:

Florentino Perez jedan je od najmoćnijih ljudi u suvremenom nogometu. Već dugi niz godina vodi najtrofejniji europski klub, a najnoviji video pokazuje koja dva igrača su njegovi miljenici.

Modrić i Benzema

Florentino Perez je predsjednik jednog od najboljih (ako ne i najboljeg) europskog kluba. Iza Pereza i njegovog Real Madrida je vrlo uspješna sezona, u kojoj je osvojena La Liga, Liga prvaka, a nova je započela osvajanjem europskog Superkupa.

Dvojica igrača koja su odigrala ključnu ulogu u Realovim uspjesima zasigurno su Luka Modrić i Karim Benzema. O tome koliko ih Perez cijeni, najbolje govori video snimljen uoči utakmice protiv Celte.

Naime, s dok se svi igrači sa svojim predsjednikom pozdravljaju srdačno i pomalo ponizno, Hrvat i Francuz su iznimka. Perez se sa svim igračima pozdravio na identičan način, pružanjem ruke, dok su Modrić i Benzema od svog predsjednika dobili i kratak zagrljaj. S obzirom na njihove izraze lica, očito je kako s predsjednikom imaju puno opušteniji i prijateljski odnos, nego što ga imaju ostali igrači Reala.

Spomenimo i kako je osim Benzema i Modrića, Perez uputio zagrljaj i treneru Carlu Ancelottiju.

Video možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak