VIDEO: Josip Posavec primio bizaran pogodak kod Napolija, a evo zašto mu navijači ne mogu zamjeriti

FOTO: STRINGER

Napoli je sinoć neočekivano kiksao protiv Palerma, koji je ove sezone uistinu katastrofalan. Jedan od junaka gostiju bio je hrvatski vratar Josip Posavec. Utakmica je završila 1:1.

Posavec zaustavio sve napade

I uistinu, Posavec je bio fenomenalan na golu Palerma. Svojim obranama dovodio je igrače Napolija do ludila. Recimo, Mertens je bio najbolji u domaćoj momčadi i nije mogao vjerovati što mu sve skida bivši vratar Intera iz Zaprešića.

Domaćini su imali čak 75% posjed lopte, od 19 udaraca njih čak 10 je išlo u okvir gola! Tu je još čak 14 kornera i nisu mogli preko sjajnog Josipa.

Ipak, jedan zalutali metak u 66. minuti bio je koban. Mertens je opalio prema golu i na prvu se mislilo da nije dovoljno snažan udarac, ali lopta se nekako iskotrljala kroz noge našem vrataru.

Navijači mu nisu zamjerili, jer znaju da je upravo on bio jedan od glavnih karika u toj utakmici. Imao je preko 10 odličnih intervencija i tako spasio Palermo od novog poraza. Treba izdvojiti još jednog bivšeg igrača Intera, a on je Ilija Nesterovski. Upravo je on doveo Palermo u vodstvo u 6. minuti, a to mu je bio osmi pogodak.

Komentari

komentara

« Povratak