VIDEO: Jozo Šimunović oduševio navijače Celtica! Pogledajte kako je klizećim startom pomeo legendu Rangersa!

FOTO:

Danas smo vidjeli još jedan veliki derbi u Škotskoj, a navijači Celtica danas imaju novog heroja: Jozo Šimunović!

Celtic nema konkurenciju

Naravno, radi se o derbiju između Rangersa i Celtica. Rangers je posljednji put srušio Celtic prije točno 5 godina, a izgleda kako će još dugo trajati taj neugodni post. Podsjetimo, Rangersi su zbog bakrota bačeni u 4. ligu. Tek 2016. godine Rangersi su se vratili u prvu ligu. Mnogi se slažu kako je to bilo vrlo mučno vrijeme škotskog nogometa.

Celtic je i danas dokazao kako je miljama iznad Rangersa. Potvrda je visoka pobjeda na gostovanju kod Glasgow Rangersa 1:5! Pravi show dogodio se tijekom prvog poluvremena.

U 25. minuti utakmice na odbijenu, ničiju loptu na oko 25 metara od gola Celtica, krenuo je Kenny Miller, legendarni golgeter Rangersa, 15 godina stariji od Šimunovića.

Neustrašivi Jozo nije bio impresioniran svim tim podacima, a ni time što se utakmica igra u neprijateljskom okružju Ibroxa, nego se zaletio i žestokim, ali čistim startom izbio loptu ispred Millera koji se tome nije nadao, pa je odletio i aterirao na travu, iako ga Šimunović nije dodirnuo, nego je svom snagom izbio loptu koja se zabila u suca.

Ovo su samo neki od komentara:

“Ovo je najbolji žestoki, ali čisti start koji sam vidio.”

“Rangersi trebaju povući ponudu novog ugovora za Millera jer Jozo ga je upravo umirovio.”

“Imati takva muda za ovakav start na tom dijelu terena, na Ibroxu i napraviti sve to savršeno, Jozo baby.”

 

https://nogometne-vijesti.hr/medunarodni-nogomet/volim-osmijeh-pogledajte-ronaldinho-maestralno-namjesta-tri-gola-rusenju-real-madrida/

 

 

Komentari

komentara

« Povratak