VIDEO: Luka Menalo nasrnuo na suparnika i bacio ga na travnjak!

FOTO:

Luka Menalo, Dinamov krilni napadač koji pod vodstvom Damira Krznara igra na posudbi u Celju, zaradio je direktan crveni karton na samom kraju utakmice protiv Mure. Razlog je rušenje suparnika Learda Sadriuja na travnjak i iniciranje situacije koju su morali rješavati sudac i drugi igrači na terenu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAJ TRENUTAK

Prema navodima portala klix.ba, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine navodno je poludio nakon što mu je Sadriu tijekom utakmice spomenuo osobnu tragediju. Ovako je sve objasnio nakon susreta u kojem je Celje slavilo 3:1.

“Provokacija na terenu je također sastavni dio nogometa. Bilo je neprikladnih riječi koje sam rekao i koje je on rekao. Rekao mi je nešto na što sam veoma osjetljiv jer je ovo zaista teško vrijeme za mene i moju suprugu. Dobacio mi je izuzetno gadnu uvredu koja me je stvarno povrijedila. Vjerojatno nije znao u kakvoj sam situaciji, tako da ga ne krivim, ali u trenutku kada sam to čuo, pao mi je mrak na oči”, rekao je Menalo i dodao:

“Pogriješio sam, ali mislim da bi trebala postojati neka ograničenja. Ako želite nekoga povrijediti, postoje i drugi načini. Način koji je odabrao definitivno nije pravi. Ako mu je cilj bio isprovocirati me, uspio je. Jednostavno sam imao trenutak slabosti. Očigledno me je udario tamo gdje sam najmanje očekivao i gdje mi je najteže.”

Komentari

komentara

« Povratak