VIDEO: Manchester United kiksao protiv Hull Citya, pogledajte kako je Mourinho rasturio novinara!

FOTO:

Jose Mourinho opet ima svoje mušice. Sinoć je Manchester United neočekivano remizirao proti slabašnog Hull Citya. A pred novinare “Posebni” je stigao vrlo ljutit…

Portugalac se nije trudio prikriti svoje loše raspoloženje pa je novinaru BBC-a pred kamerom davao kratke i nejasne odgovore, a na kraju je odjurio usred intervjua.

Impresije?

“Nismo zabili, ako ne zabijemo ne možemo pobijediti”.

Na golu Stokea briljirao je vratar Eldin Jakupović. Golman je bio u sjajnoj formi, zar ne? “Da, bio je dobar”.

“Trebali smo zabiti, trebalo nam je više vremena za igru. Da smo igrali 35-40 minuta više u oba poluvremena bi bilo dovoljno. Hull je pokušavao otkriti kako se mogu ponašati i što će im sudac tolerirati. Bilo im je to ugodno otkriće. Ne kritiziram ih zbog toga što se bore za ostanak i svaki bod im je zlata vrijedan”.

https://www.youtube.com/watch?v=XFFnn30aUuo

Je li ih sudac trebao opomenuti?

“Pa, ako ne poznajete nogomet, ne biste trebali držati mikrofon”, odgovorio je Mou novinaru i odjurio s intervjua.

Na presici je kasnije Mourinho dao opširnije odgovore: “Jučer je četvrti sudac rekao jednom menadžeru: uživam u tvojoj strasti. Meni su danas rekli da sjednem ili će me isključiti”.

Mourinho dobro zna da se Englezima nema šale. Portugalac je već bio suspendiran zbog kritiziranja sudaca, a Arsene Wenger trenutačno odrađuje dvije utakmice suspenzije zbog istog prekršaja.

“Ne kritiziram svoje protivnike, oni se bore za život. Svaki bod im je zlatan, moraju se boriti sa svime što imaju”, ponovio je Jose, a onda je poručio novinarima:

“Recite istinu. Jednostavno je. Ispunit ćete svoju javnu dužnost, barem mislim tako. Ako ja progovorim, kaznit će me. A to ne želim”.

Komentari

komentara

« Povratak