VIDEO: Mourinho uživo uništio legendu engleskog nogometa!

FOTO:

Legenda engleskog nogometa Michael Owen posvetio se nakon profesionalne karijere komentiranju, a njegovi televizijski nastupi i dalje su zanimljivi jer najčešće kaže točno ono što misli, bez previše ustezanja.

Tako radi Mourinho

No, ovoga je puta naletio na još čvršćeg sugovornika, odnosno gosta u emisiji, a radilo se o Joseu Mourinhu. Trener Manchester Uniteda gostovao je na BT televiziji za koju komentira i Owen, a kada je na red došlo pitanje o Mourinhovoj zvijezdi Zlatanu Ibrahimoviću, kojeg je Owen u posljednje vrijeme više puta kritizirao u svojim nastupima, Portugalac mu je majstorski odgovorio.

Uništio Owena

“Iako vaš kolega Michael Owen ne voli Zlatana, mora prihvatiti stvarnost – Zlatan će za Manchester United zabiti više golova u jedoj sezoni nego što je Michael Owen zabio u tri godine. To su činjenice. Zlatan već sada ima 13 golova, a Owen je skupio 17 u 52 utakmice za Manchester United”, poentirao je Mourinho uz smiješak i nasmijao sve u studiju, uključujući i Owena.

Tridesetsedmogodišnji engleski napadač je karijeru završio u Stokeu 2013. godine, gdje je stigao upravo s ne baš blistave trogodišnje avanture u Manchesteru.

Izvor: Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak