VIDEO: Navijač koji je sa šipkom uletio na travnjak saznao svoju prvu kaznu: Evo koliko ostaje u pritvoru!

FOTO: HINA

Mladić (22) koji je u subotu pred kraj utakmice između Hajduka i Rijeke na splitskom Poljudu sa vatrogasnom šipkom u ruci utrčao prvo na tartan stazu, a zatim i na nogometni teren tijekom čega je sa vatrogasnom šipkom u ruci trčao za sucem utakmice dobio je danas od Suca za prekršaje 15 dana pritvora zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, doznaje se u splitskoj policiji i na sudu.

Ružna scena

Nakon što je “prespavao” u policiji 22- godišnjeg mladića koji je preskočio ogradu na sjevernoj tribini danas je saslušao Sudac za prekršaje koji mu je odredio najvišu maksimalnu kaznu za taj prekršaj i to 15-dnevni pritvor. Tamo će ostati jer ga je policija prijavila za tri prekršaja Zakona o sprečavanju nereda na sportskim borilištima i zbog narušavanja javnog reda i mira kada je zbog svog drskog ponašanja sa šipkom u ruci, trčao za sucem utakmice.

Antonela Lolić iz splitske policije je rekla i da policija za sva protupravna ponašanja koja su se dogodila na stadionu provodi kriminalistička istraživanja, ali i da za organizatora i redarsku službu koja je trebala održavati sigurnost na stadionu.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/video-pogledajte-nevjerojatnu-pogresku-subasica-monaco-ipak-stigao-do-vazne-pobjede/

Izvor: HINA

Komentari

komentara

« Povratak