VIDEO: Pogledajte bizarni trenutak kada je Ramo shvatio da više nije kapetan!

FOTO:

Bilo je nekako za očekivati kako će veliki Sergio Ramos svoju karijeru završiti u Real Madridu ali ponovila se sudbina Raula, Ikera Casillasa te još nekih velikana. Dogodilo se veliko iznenađenje ili bolje reći razdor između kapetana i Real Madrida.

Gotovo cijele sezone natezali su se kapetan Sergio Ramos i predsjednik ‘Kraljeva’, Florentino Perez. Na kraju je stigla potvrda kako Sergio napušta Madrid nakon čak 16 velikih godina. Navijači nisu najbolje primili tu odluku ali zna se da je Perez glavni.

Vrlo brzo nakon rastanka s Madridom stigla je potvrda kako Ramos karijeru nastavlja u francuskom PSG-u s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. I izgleda kako će mu trebati još neko vrijeme da se navikne na život u Parizu.

Naime, u jednom videu koji je objavio PSG, novopečeni igrač isprobava dres te je potom išao provjeravati ruku zbog kapetanske trake. Naravno, Ramos istog trenutka shvaća kako više nije kapetan te da kapetanske trake jednostavno nema. Navijači Reala nisu najbolje prihvatili ovaj video te su ga mnogi zamolili da se vrati u Madrid.

MIRIŠE NA SPEKTAKL: NEĆETE VJEROVATI PROTIV KOGA RIJEKA IGRA U EUROPI!

Komentari

komentara

« Povratak