VIDEO: Pogledajte novi stadion od 30 milijuna eura u Srbiji. Na njemu će igrati niželigaš

FOTO:

Timok iz Zaječara, grada s istoka Srbije, nikad u povijesti nije bilježio upečatljive rezultate. Štoviše, klub se nikad nije uspio plasirati ni u prvu srpsku ligu. No, on će svoje utakmice uskoro igrati na novom stadionu čija je izgradnja koštala oko 30 milijuna eura i koji bi trebao biti otvoren do kraja rujna.

Riječ je o još jednom velikom projektu u pogledu infrastrukture srpskog nogometa nakon stadiona u Loznici i Leskovcu. S obzirom na to da se nalazi u sklopu istoimene šume, stadion će se zvati Kraljevica. Timok je dosad bio najpoznatiji kao klub kojem je jedno vrijeme predsjednik bio i pjevač Aca Lukas, ali je otišao i to pod optužbama da je financijski oštetio klub.

Pripremni radovi su krenuli u ožujku 2021. godine, a u srpnju iste godine krenula je gradnja. “Stadion je završen, ali moramo da sačekamo travu. Rade se još neki sitni radovi, ali to je praktički gotovo sve. Gradi se i infrastruktura, tako da će objekt biti veličanstven. To će biti novi centar okupljanja u Zaječaru”, rekao je ministar javnih ulaganja Marko Blagojеvić za Mozzart Sport.

Za analizu utakmice Lokomotiva – Rudeš kliknite OVDJE.

KAKAV GOSPODIN: SRPSKI GOLMAN ARMENIJE NAKON UTAKMICE ZAUSTAVIO DALIĆA ZBOG POSEBNE PORUKE

Komentari

komentara

« Povratak