VIDEO: Pogledajte trenutak kada je Livaja ‘pukao’ na treningu reprezentacije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je pripreme za završnicu Lige nacija koja se igra u Nizozemskoj. ‘Vatreni’ u polufinalu igraju protiv Nizozemske, a drugi polufinalni par čine Italija i Španjolska. Susreti se igraju 14. lipnja odnosno dan poslije.

No, danas iz Rijeke gdje izabranici Zlatka Dalića treniraju ipak dolaze jako negativne vijesti. Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju, pišu Sportske novosti.

Odmah su reagirali zaštitari i policija na tom dijelu tribina pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju. “Smeće jedno, marš iz reprezentacije” i “pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili”, vikali su oni koji su isprovocirali Livaju. Aludirali su na štetu koju je na finalu Kupa napravila Torcida. Trenutak kada je Livaja krenuo na određene navijače možete vidjeti na videu ispod koji je objavio portal Danas.hr.

Komentari

komentara

« Povratak