VIDEO: Rakitića usred intervjua ljutiti navijač gađao pivom!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, jučer je sa svojom Sevillom došao do velikog boda na gostovanju kod Wolfsburga gdje je bilo 1:1.

Prvi dio završio je bez golova, a njemački prvoligaš poveo je odmah na početku drugog poluvremena, točnije u 48. minuti. Samo četiri minute poslije u igru ulazi Ivan Rakitić koji će u 87. minuti zabiti za bod Seville. ‘Raketa’ je uspješno realizirao udarac s bijele točke.

Nakon dva kola u skupini G na vrhu se nalazi Salzburg koji ima četiri boda dok Sevilla i Wolfsburg imaju po dva. Na posljednjem mjestu je francuski Lille koji ima samo jedan bod.

A poslije utakmice dogodila se uistinu bizarna situacija. Kao strijelac presudnog pogotka Rakitić je nakon utakmice davao izjavu za televiziju, a to ga je moglo koštati glave. Doslovno.

Naime, neki je navijač u prolazu prema mix-zoni bacio čašu piva, koja je proletjela pokraj Rakitićeve glave i razbila se na reklamnom panou. Ivan je refleksno reagirao i zaštitio se, ali čaša je, nasreću, proletjela dovoljno daleko da ga ne ugrozi. “Emocije s terena iste su kao one na tribinama. Ništa se nije dogodilo”, ostao je smiren Rakitić i sve pokušao okrenuti na šalu.

HAJDUK IDE PO TITULU: SPORTSKI DIREKTOR KLUBA ODUŠEVIO NAVIJAČE NOVOM OBJAVOM!

Komentari

komentara

« Povratak