VIDEO: Ryan Giggs donio trofej Lige prvaka u Zagreb!

Trofej Lige prvaka i ove je godine stigao u Zagreb. Jedan od najcijenjenijih pokala u svijetu sporta stigao je u pratnji legendarnog Ryana Giggsa. Dvostrukog osvajača Lige prvaka, ali i jedne od najvećih nogometnih ikona u posljednja dva desetljeća. Ryan Giggs danas je službeni ambasador trofeja Lige prvaka – srebrnog pokala teškog 7,5 kilograma. Ovaj je trofej do 2009. godine svake godine završavao u vitrinama osvajača samog natjecanja, no tada je Uefa “promijenila priču”. I trofej Lige prvaka čitavu je godinu u vlasništvu Uefe, a osvajači natjecanja dobivaju – repliku…

 

Sa legendarnim igračem pričali su kolege sa goal.hr. “Odlično se osjećam u Hrvatskoj, velika mi je čast što mogu biti dio ove priče. I ambasador trofeja Lige prvaka. Mislim kako je ovo putovanje vrijednog trofeja diljem Europe sjajna priča. Navijači tako mogu biti blizu ovog pokala, a vjerujte mi igrači dobro znamo koliko je teško slikati se s njim” rekao je legendarni Ryan Giggs, pa nastavio:

“Uživam gledajući brojne navijače kako im se lica ozare kada dođu blizu trofeja Liga prvaka. Uživaju se slikati s njim, a to sve i mene čini dodatno sretnim.”

Ryan Giggs dva je puta u karijeri osvajao Ligu prvaka…
“Za mene je poseban bio onaj naslov iz 1999. godine. Bila je to za Manchester United strašna sezona, u samo deset dana stigli smo do trostruke krune. Cijela nam je sezona ovisila o tih posljednjih deset dana. Srećom, sve smo osvojili. Prvo Premier ligu, pa FA Kup, a onda i tu Ligu prvaka. U nezaboravnoj utakmici protiv Bayerna. Bila je to čudesna utakmica, za sve nas čudesna večer u Barceloni.”

Subota, 22. listopada

Trg bana Josipa Jelačića, 10000 Zagreb

Očekujemo vas od 10:00 do 20:00

Od 10.00 – 11.00 : Potpisivanje autograma ambasadora RYANA GIGGSA

Komentari

komentara

« Povratak