VIDEO: Ovo je skandalozno! Pogledajte groznu odluku suca koji je poništio čisti gol Trinidad i Tobagu protiv Meksika!

FOTO:

Trinidad i Tobago i Meksiko sinoć su odigrali utakmicu u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Domaćini su ljuti s razlogom…

Video tehnologija, što je to?

Meksiko je slavio pogotkom Reyesa u 58. minuti. Chicharito i društvo bili su bolji, ali treba reći kako je Trinidad i Tobago trebao povesti u 32. minuti utakmice, ali pomoćni sudac ih je očajnom odlukom doslovce izmasakrirao!

Naime, domaćin je povukao odličan protunapad i lopta je stigla do Joevina Jonesa, 25-godišnjeg nogometaša Seattle Soundersa. Fantastičnim udarcem zabija pogodak, ali se lopta na vrlo čudan način vraća na teren.Zapanjujuće je kako pomoćni sudac ovo nije obavio kako treba.  Iz nepoznatog razloga dosudio je ZALEĐE! Ne treba napominjati kako Jones nije bio u zaleđu te da je zabio regularan pogodak. Lopta je bila u golu, i to se vidjelo sa tribina, ali ostalo je 0:0.

Kao što smo napisali, Meksiko će u drugom poluvremenu zabiti “jedini” pogodak na utakmici i tako doći do velika tri boda. Meksiko je blizu Rusije, ali simpatična ekipa iz Trinidad i Tobaga zakinuta je zbog blesave reakcije sudaca…

Suci iz CONCACAFA (Sjeverna, Srednja Amerika i Karipsko otočje) su uvijek na lošem glasu kao vrlo slabi suci, a ovim su to i dokazali.

Komentari

komentara

« Povratak