VIDEO: Srna zaplakao u emisiji, pogledajte emotivni intervju…

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskogŠahtara, Darijo Srna nakon završetka Europskog prvenstva u Francuskoj oprostio se od reprezentativnog dresa. Bilo je to vrlo emotivno prvenstvo zaSrnu koji je tada ostao bez svoga oca. Veliki kapetan odmah se po završetku utakmice protiv Turske zaputio u Hrvatsku na sprovod da bi se dva dana kasnije vratio natrag u Francusku i nastavio s pripremama za nadolazeće utakmice.

Suze koje je pustio u utakmici protiv Češke obišle su svijet, a u razgovoru kojeg je dao za televiziju BHT1 prisjetio se posljednjih trenutaka koje je proveo sa svojim ocem, ali i događajima u reprezentaciji, Šahtaru…

– Moj otac je bio veliki čovjek, imao je dvije ljubavi, a to su bile Bosna i Hrvatska. Uvijek se veselio pobjedama Hrvatske i bio je ponosan na mene, ali također je tugovao kada je Bosna izgubila. Imao je ključnu ulogu u mojoj karijeri i kada sam vidio što je sve radio i koliko se odricao zbog mene i kakav je život imao, nije bilo druge opcije. Imao sam samo jedan put, a to je uspjeh – rekao je legendarni kapetan Vatrenih.

Komentari

komentara

« Povratak