VIDEO: Trener razbija stol, tinejdžerima prijeti da će ih razbiti….

FOTO:

Domaći mediji danas su prenijeli skandalozni video u kojem trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca radi pravi show u svlačionici.

U pitanju je trener Josip Lovrić koji je ekspresno zbog toga dobio otkaz. Na videu trener ulazi u svlačionicu na poluvremenu dok njegovi igrači sjede. Nervozno hoda, skida jaknu i kreće show: “Koliko sam zadovoljan svojom igrom…”, započinje svoj monolog, a potom papire, koje je držao u ruci, baca u zid. Zatim bijesan prevrne stol i sve stvari s njega padaju po svlačionici.

“Koga vi predstavljate? Je*at ću vam mater svima. Vi ćete mene brukati, pametnjakovići? Šta pametuješ, koju pi*ku materinu? Vi ste igrači… Vi ste pi*ke”, samo je dio uvreda koje je Lovrić uputio svojim igračima, od kojih su neki maloljetni. Tu nije stao i rekao im je da su “hrpa govana” i da ne znaju “iskoristiti svoj potencijal”. Ni tu nije stao pa je prijetio šamaranjem i batinama.

Nakon što skandal došao i do medija, o svemu se oglasio i klub. Priopćenje NK Croatia Bogdanovci prenosimo u cijelosti: “Nakon što se u medijima pojavio videozapis ružnih scena iz svlačionice naše juniorske ekipe, ovim se putem želimo obratiti javnosti i jasno očitovati o istom.

Prije svega, ovaj incident smatramo sramotnim i degutantnim te želimo jasno naglasiti kako ponašanje sada već bivšeg trenera juniorske momčadi strogo osuđujemo i da ono nema nikakve veze s idealima i vrijednostima koje ovaj klub gaji od svoga osnutka.
Uprava kluba je ekspresno reagirala te je istoga dana Upravni odbor jednoglasnom odlukom prekinuo suradnju s trenerom Josipom Lovrićem.

Vjerujemo u budućnost našeg kluba i smatramo da trener mlađih uzrasta mora biti uzor u skladu sa svim pravilima pristojnog i humanog ponašanja.”, stoji u priopćenju.

Za analizu utakmice Manchester City – Arsenal kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak