VIDEO: Vatreni usred Belfasta razbili Sjevernu Irsku, Manždo se izjednačio s Eduardom!

FOTO:

Ante Čačić nastavlja i dalje sa odličnim rezultatima na klupi Hrvatske. Istina, večeras je ipak bila prijateljska utakmica, ali izvedba je bila odlična. Igrali smo u kombiniranom sastavu i to je dobro izgledalo…

Sjajna postava

Na golu je utakmicu započeo Kalinić, a obranu su činili Leovac, Vida, Mitrović i Jedvaj. Za sredinu terena bili su zasluženi Bradarić i Badelj, kojeg je u 51. minuti zamijenio igrač Intera, Marcelo Brozović. Mandžukić je bio špica, a iza njega bili su Kramarić, Rog i Čop.

Prvi dio je prošao u potpunoj dominaciji Vatrenih, a dokaz tome je statistika koja ide u našu korist. Imali smo veći posjed lopte i više puta pucali na njihova vrata dok domaćin nije uputio ni jedan udarac u okvir. Obrana je bila na vrhuncu.

U 9. minuti u vodstvo dovodi nas Mario Mandžukić koji se tim pogotkom izjednačio sa Eduardom na vječnoj listi strijelaca za Hrvatsku (29 golova). U 35. minuti prvijenac za Hrvatsku postiže Duje Čop.

Drugi dio nije donio ništa novoga, jer Hrvatska dominacija se nastavila i okrunjena je pogotkom Kramarića u 68. minuti za konačnih 3:0. U nastavku su prilike dobili Ćorić, Vrsaljko,  Vargić i Pivarić.

 

Komentari

komentara

« Povratak