VIDEO: Villareal napravio pravi raritet na predstavljanju nove zvijezde!

FOTO:

Španjolski prvoligaš Villarreal otišao je korak dalje kada su predstavljanja novih igrača u pitanju. Mogli su se dosada vidjeti razni načini, neki su scenama oduševili svijet, neki su nasmijali nogometnu javnost.

Primjerice, prvo istrčavanje Cristiana Ronalda na Santiago Bernabeu bilo je zaista fantastičan dan za pamćenje svih Madridista. No, prvi dodir s loptom i tehniciranje Danila svi navijači su htjeli jako brzo izbrisati iz memorije.

Žuta podmornica je na svom El Madrigalu priredila stvarno neuobičajen doček za novog/starog igrača, Santija Cazorlu. Na teren je izašao mađioničar zvan Yunke, pored kojeg se nalazila velika kapsula u kojoj nije bilo apsolutno ništa. Nedugo zatim, bila je zamagljena gustim dimom, a nakon što je ovaj par puta mahnuo rukom i skočio, bijeli dim se rasplinuo i pojavio se upravo Cazorla!

Neki bi rekli prava bizarnost, ali svakako dostojan način da se dočeka bivšeg i sigurno budućeg ljubimca tribina. Iako ima 33 godine, u nogama omalenog čarobnjaka Santija ima još barem dvije sezone na vrhunskom nivou, pogotovo poslije dvogodišnjeg oporavka od teške ozlijede.

Nakon 129 utakmica za Arsenal i sedmogodišnjeg izbivanja, Cazorla se vratio u svoj dom:“Villarreal je oduvijek moj dom, a ovaj dan za mene je jako poseban. Vratio sam se kući. I kad sam odlazio prije sedam godina znao sam da ću se vratiti ovdje. Klub je od tada narastao i vrijeme je da vratim na svemu što mi je dao.“

PA GDJE BAŠ TAMO? Evo gdje ide Nikola Vlašić!

Komentari

komentara

« Povratak