VIDEO: Vratar doživio strašan sudar na utakmici protiv Istre! Suigrači u panici zvali liječnike..

FOTO:

33. kolo HNL-a jučer su otvorili Rudeš i Istra. Gosti iz Pule slavili su 1:3 i tako skočili na šesto mjesto. No, utakmicu je obilježila teška ozljeda domaćeg vratara.

Naime, u 36. minuti vidjeli smo strašan sudar 27-godišnjeg Rudešova golmana Mateja Markovića i Istrina igrača Mladena Devetaka u 35. minuti. Devetak je išao na jednu dugu loptu iz zadnje linije, a Marković je istrčao iz šesnaesterca na nju. Došao je prvi do lopte i odbio je glavom, ali je naletio na ruku Devetaka, koja ga je pogodila u vrat.

Marković je sekundu ostao klečati na travi i onda se samo srušio, na užas svih prisutnih. Igrači Rudeša očajnički su u pomoć zvali liječnike, a u pomoć mu je prvi stigao suigrač Tomislav Mrčela. On mu je krenuo vaditi jezik iz usta, a Marković je brzo došao k svijesti.

Uspio se sam ustati i napustiti travnjak, ali je djelovao vidno dezorijentirano. Zamijenio ga je rezervni golman Eugen Ciban, a dobra vijest je da je igrač Istre također prošao bez težih posljedica te je mogao nastaviti susret.

Fago Lawal, Mario Ćuić i Mateo Lisica zabili su za Istru. Jedini pogodak za domaćine zabio je Riad Mašala.

Komentari

komentara

« Povratak