Vikao na megafon “Srbima i Makedoncima pi**a materina”, a evo što kaže dva dana poslije..

FOTO:

26-godišnji albanski napadač, Mirlind Daku, pokrenuo je skandiranje “Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima”, nakon čega je odložio megafon i krenuo prema centru terena poslije utakmice Hrvatske i Albanije (2:2) u drugom kolu Eura. Bivši napadač Osijeka mogao bi biti kažnjen. Dva dana kasnije oglasio se onim što Srbi i Makedonci nazivaju “sramotnom isprikom”:

“Prije svega želim zahvaliti onima koji su nas podržavali i u dobrim i u lošim vremenima. Samo oni koji su na terenu znaju kakve emocije osjećate i kakav je osjećaj kada igrate za reprezentaciju s našim motom “Albanija bez granica”. “Ako sam nekoga uvrijedio nakon utakmice s Hrvatskom, molim za oprost.”

Pripadnici naroda koje je psovao Daku tvrde na društvenim mrežama da ovo nije isprika jer on piše “ako” je nekoga uvrijedio, a očito je da je to napravio.

Daku je protiv Hrvatske ušao u 85. minuti umjesto Manaja, a u 93. je dobio žuti karton zbog prekršaja nad Dominikom Livakovićem. Bio je jedan od ključnih faktora albanskog povratka u utakmicu. Daku je bivši igrač Osijeka, čiji je član bio od 2018. do 2021. godine. U Osijeku je igrao za drugu momčad, a bio je i na posudbama u Kukësiju, Ballkaniju i Muri.

Osijek ga je prošlog ljeta prodao ruskom Rubin Kazanu, a već ranije skrenuo je pozornost na sebe tetovažom na leđima.

Komentari

komentara

« Povratak