VIŠE NIJE CR7: Talijani bez dlake na jeziku Cristianu dali novi nadimak!

FOTO:

Talijanski mediji ovih se dana na veliko bave seciranjem igre jednog od najboljih igrača svijeta. Pri tom su, britki na jeziku, za Portugalca smislili novi nadimak.

Više nije CR7

Kao jedno od najvećih iznenađenja ovog ljeta, Cristiano Ronaldo je prešao iz Real Madrida u Juventus. Otad je za „staru damu“ odigrao ukupno 270 minuta i pritom uputio čak 23 udarca prema protivničkim vratima. Na žalost, niti jedan od udaraca nije završio u mreži protivnika.

Cristianova kriza se ipak ne odražava na Juventus koji bilježi pobjedu za pobjedom, a trener Allegri ima potpuno povjerenje u portugalsku zvijezdu. S druge strane, talijanski mediji, bez dlake na jeziku, iznose sve Cristianove nedostatke u igri i naglašavaju kako nije ni sjena onog Ronalda iz „kraljevskog kluba“.

Tako je ugledni talijanski list Corriere dello Sport Cristiana prozvao novim nadimkom. Za njih Portugalac više nije CR7 već je CR5.5. Naime, ovime se aludira na ocjenu koju je Ronaldo dobio za svoj nastup protiv Parme.

U članku o Ronaldovoj igri piše:

„Ronaldo čini se još mora čekati. Ovih 270 minuta nije bilo dovoljno, a njegov doprinos željno očekuju i suigrači, Uprava i navijači. Za sada njegova potraga za formom nije previše koštala momčad. Ipak, prema onome što je do sada pokazao, CR7 je za sad samo CR5,5.“

Francuz bez imalo skromnosti: Mjesto mi je među tri najbolja na svijetu!

Komentari

komentara

« Povratak