VJEČITA USPOREDBA: Carlos Tevez objasnio razliku između dva najbolja igrača današnjice!

FOTO:

Bivši argentinski reprezentativac i igrač Uniteda, Citya, Juvea te trenutni član Boce Juniors, Carlos Tevez, usporedio je dva najbolja igrača danas. Naravno, radi se o Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

S Cristianom je dijelio svlačionicu u zlatno doba Crvenih vragova, kada su pod vodstvom Sir Alexa poharali Europu i uzeli LP 2008. u Moskvi. U društvu Lea je igrao u dresu Argentine, za koju je skupio 76 nastupa i 13 golova, tako da ih dobro pozna i može dobro prosuditi.

“Uvijek govorim isto. Messija nikad nisam vidio u teretani. Ma nisam ga vidio ni da trenira štopanje lopte, recimo, ili takve neke vježbe. On to jednostavno prirodno radi, takav je. A prije nije pucao slobodnjake, dok ih sad zakuca u kut. E to je zato što je vježbao”, rekao je Tevez za španjolski Mundo Deportivo.

Ronaldo je totalna suprotnost, po cijele dane visi u teretani, još je Carlos dodao da to može vidjeti svaka žena kada se ovaj skine. Izazvalo je to smijeh okupljenih ljudi.

“Uvijek govorim isto. Messija nikad nisam vidio u teretani. Ma nisam ga vidio ni da trenira štopanje lopte, recimo, ili takve neke vježbe. On to jednostavno prirodno radi, takav je. A prije nije pucao slobodnjake, dok ih sad zakuca u kut. E to je zato što je vježbao”, izjavio je Tevez.

SRBI NA APARATIMA: LUDI MEDIJI NAPALI RAMOSA ZBOG PROSLAVE POGOTKA, A NASMIJAT ĆE VAS ZAŠTO IGRAČ REALA TAKO SLAVI POGOTKE!

SJAJNO SE ZABAVLJAJU: Alvaro Morata preko Instagrama podbada Kovačića!

 

Komentari

komentara

« Povratak