VJERUJETE LI MU? Rakitić otkrio zašto je otišao u Al Shabab!

FOTO:

Prije nekoliko dana Ivan Rakitić službeno je postao novi igrač saudijskog Al Shababa. ‘Raketa’ je tako po drugi put napustio Sevillu koja mu nije htjela raditi probleme s obzirom da je potpuno besplatno otišao u Saudijsku Arabiju.

Tridesetpetogodišnjak napustio je Andaluziju kao stranac s najviše nastupa u povijesti kluba, a na oproštaju od Seville je i zaplakao. Taj klub predstavljao je 323 puta i s njim je osvojio dva trofeja Europa lige.

Rakitić će u Al Shababu godišnje zarađivati nešto više od 15 milijuna eura po sezoni, a za sami popis dobio je pet milijuna. Sada je na press-konferenciji u Saudijskoj Arabiji govorio o razlozima dolaska u tu zemlju i pritom nije bio naročito uvjerljiv: “Izabrao sam Al Shabab nakon što sam čitao o klupskoj povijesti. Vjerujem da je vrijeme za novi i veliki izazov s Al Shababom.”

U novoj ekipi nosit će dres s brojem 30: “Moji omiljeni brojevi su sedam i deset, ali nakon što sam saznao više o Al Shababu i projektu Vizija Saudijske Arabije 2030 uzeo sam broj 30. To je simbol moje predanosti da podržim Kraljevinu Saudijske Arabije u ciljevima i aspiracijama za budućnost.”

Komentari

komentara

« Povratak