VJERUJETE LI MU? Zdravko Mamić poslao strašnu poruku svojim protivnicima!

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Bivši dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, još uvijek se nalazi u Međugorju. Nekada prvi čovjek hrvatskog nogometa jučer je donio veliko priznanje kako se neke stvari ipak nisu promijenile……..

Unatoč presudi i novoj optužnici, Dinamo tvrdi da nije opljačkan, dok Mamić iz Međugorja i dalje vodi klub. U razgovoru za RTL Mamić je kazao da nikad neće otići iz kluba.

“Živim dan po dan, ne razmišljam o tome da ću se vratiti kući. Ponašam se kao da ću doživotno ostati ovdje. Ako se dogodi dan kada ću biti slobodan, bit ću sretan jer meni je mjesto uz moju obitelj. U Dinamo sam došao kao klinac, tu sam 49 godina i nikada neću otići, na ovaj ili onaj način.

Od 2015. nisam u nikakvoj izvršnoj funkciji, ne mogu ništa potpisati i ne mogu formalno odlučivati. U svakodnevnoj sam komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicima i jako se uvažava ono što ja imam reći. Mi kao što smo nekad radili radimo i danas, ništa se nije promijenilo. Bilo bi iluzorno da ima netko veći od Barišića, mi komuniciramo preko mailova, telefona i videopoziva, malo da se vidimo uživo. Kako vrijeme ide, mislim da ćemo još bolje usavršit komunikaciju na svjetski način. Bio sam i ostao prvi operativac Dinama”, kazao je Mamić.

Na pitanje tko je zaslužan za uspjeh u Ligi prvaka, odgovorio je:

“Ja sam malo dodao gas, ali igrači su zaslužni, Bjelica je bio šlag na tortu ove priče. Sve sam podredio rezultatu, dao sam gas, doveo sam Bjelicu i dao mu ovlasti u dovođenju igrača koji sam ja naravno doveo, ali njegova je bila zadnja. Deset puta je plaćeniji od mog brata Zorana i najplaćeniji u povijesti od trenera u Dinamu.”

SVIĐA LI VAM SE? SLUŽBENO PREDSTAVLJEN LOGO ZA SVJETSKO PRVENSTVO U KATARU 2022. GODINE!

TRANSFER U ZADNJI TREN: Ante Rebić ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak