Vlahović objasnio zašto se uhvatio za međunožje pri proslavi pogotka!

FOTO:

Srbija se oprostila od Svjetskog prvenstva porazom od Švicarska u trećem kolu grupne faze. Utakmicu su obilježile velike tenzije…

Objašnjenje u koje nitko ne vjeruje

Jedan od strijelaca za srpsku reprezentaciju sinoć je bio i Dušan Vlahović. On neće po lijepom pamtiti Katar jer je samo jednom bio u početnoj postavi te je postigao samo jedan pogodak. Osim toga, njegovo se ime provlačilo po tabloidima zbog navodne afere sa suprugom jednog od saigrača.

Vlahović je sinoć zabio za 2:1 protiv Švicarske. Napadač Juventusa se potom uhvatio za međunožje, a poslije utakmice je i dao objašnjenje za takvu neprimjerenu proslavu:

„Proslava gola je bila spontana, nije se odnosila ni na koga.”, kratko je rekao Vlahović. Naravno, u srpskim se medijima odmah počelo nagađati kome je točno usmjerena ova gesta.

Vlahović se osvrnuo i na Srbiju i njen učinak na SP-u:

„Ne znam stvarno što bih rekao. Bilo je turbulentno ovo prvenstvo, generalno, ali za našu reprezentaciju i nije. Igrali smo protiv Brazila u prvom meču, najbolje momčadi na svijetu, u drugoj momčadi smo mogli biti bolji i samo pobjeda nas je vodila dalje.”

„Ako su Švicarci bolji proći će i tako se i dogodilo. Moramo im čestitati i biti veliki u porazu. Nemam neki komentar, ovo je Svjetsko prventvo, nema se tu što dodati. Ne bježimo od odgovornosti. Tako je kako je, bolja ekipa je pobijedila.“

Inače, još je jedan igrač jučer imao istu gestu. Veznjak Švicarske Xhaka je ušao u prepirku s klupom Srbije nakon jednog Mitrovićevog pada u kaznenom prostoru Švicarske. Klupa Srbije je smatrala da je sudac trebao pokazati na bijelu točku, a Xhaka je ušao u prepirku sa Srbima.

Nakon nekoliko uvreda s jedne i s druge strane, Xhaka se uhvatio za međunožje i tom gestom potpuno razbjesnio Srbe.

Komentari

komentara

« Povratak