VODIT ĆE REPREZENTACIJU NAKON VIŠE OD DESET GODINA: Dambrauskas ima novi posao!?

FOTO:

Bivši trener splitskog Hajduka, Valdas Dambrauskas, dobio je otkaz početkom prosinca prošle godine u Grčkoj gdje je vodio OFI Crete FC. Stručnjaku iz Litve presudili su nešto slabiji rezultati u novoj sezoni.

Hajdukovcima veoma drag trener ne bi dugo trebao biti bez posla jer mediji u Latviji pišu kako je Litavac među glavnim kandidatima za preuzimanje klupe tamošnje reprezentacije.

Bivši trener Ekranasa, Žalgirisa, RFS-a, Gorice, Ludogoreca te Hajduka i OFI-ja prvi je favorit među četiri kandidata za klupu Latvije u kojoj je već radio vodeći spomenuti RFS i osvojio Kup. Latvija je bez izbornika nakon što je otkaz dobio Dainis Kazakevičs koji je u kvalifikacijama za Euro 2024. u skupini s Hrvatskom, Turskom, Walesom i Armenijom pobijedio samo jednu utakmicu.

Dambrauskas je zapamćen kao jedan od najuspješnijih trenera u modernoj povijesti Hajduka i još uvijek je veoma omiljen među navijačima Bijelih. Hajduku je donio trofej Kupa 2022. godine što je označilo prekid trofejne suše duge devet godina.

Već ima izborničko iskustvo iz razdoblja kada je vodio mlađe selekcije svoje domovine Litve.

Komentari

komentara

« Povratak