VRAĆA NAM SE KLUPSKI NOGOMET: Već za tri dana na rasporedu je veliki engleski derbi!

FOTO:

Jučer je završilo Svjetsko prvenstvo u nogometu. Igračima slijedi kraći predah, ali i brzi povratak klupskim natjecanjima.

Englezi kreću već za par dana

Kao nikad do sad, Svjetsko prvenstvo se igralo krajem godine. Većina prvenstava je na svojoj sredini pa će se neki igrači imati tek kratak predah.

Englesko prvenstvo nam se vraća već 26. prosinca, na Boxing Day. Prije toga, u četvrtak, 22.12. Manchester City i Liverpool će igrati veliki derbi u susretu Carabao kupa.

U ovoj kalendarskoj godini vraćaju se i Francuzi. Na rasporedu je 16. kolo, a prve utakmice, igraju se 28. prosinca.

Dan kasnije nastavlja se španjolsko prvenstvo, a kolo je razvučeno na tri dana pa će se utakmice igrati i 30. i 31. prosinca.

Talijani se vraćaju klupskom nogometu 4. siječnja, utakmicama 16. kola. Ovdje valja istaknuti derbi u kojem petoplasirani Inter dočekuje vodeći Napoli.

Najviše odmora imat će igrači koji nastupaju u Bundesligi, u kojoj je pauza sve do 20. siječnja. Tog dana igra se otvarajuća utakmica kola, derbi između trećeplasiranog RB Leipziga i vodećeg Bayerna.

Što se Hrvatske tiče, SuperSport HNL kreće zaostalom utakmicom 17. kola u kojoj se sastaju Gorica i Varaždin. Igrat će se 18. siječnja. Dva dana kasnije na rasporedu su utakmice 18. kola.

Komentari

komentara

« Povratak