VRAĆA SE BUNDESLIGA: Nijemci odlučili kada kreće prvenstvo, mladi Vatreni otkrio detalje!

FOTO:

Jedna od najjačih europskih liga, Bundesliga, vraća se utakmicama. Vodstvo njemačke lige želi što prije započeti prvenstvo, to bi se trebalo dogoditi početkom petog mjeseca, točnije 3. svibnja. Naravno, nogometaši će igrati pred praznim tribinama, vjerojatno do kraja sezone.

Član Wolfsburga i hrvatski reprezentativac, Josip Brekalo, otkrio je za Sportske novosti sve pojedinosti oko početka lige i načina treniranja.

“Počeli smo s treningom u skupinama 23. ožujka. Klub se maksimalno potrudio osigurati sve uvjete. Pokraj našeg stadiona, postoji nogometni centar gdje i inače treniramo. Tamo je sve, svlačionice, fitness, saune, bazeni… Međutim, odlučeno je da tamo ne smijemo dolaziti jer je bila prevelika opasnost da se negdje ne uvuče koronavirus. Odlučeno je da treniramo na glavnom stadionu te da se iskoriste sve moguće svlačionice na stadionu.” – rekao je bivši Dinamov dragulj.

Otkrio je jednu novu dosada nepoznatu informaciju iz prve ruke.

“Od danas, dakle od ponedjeljka, tako nam je rečeno, svi klubovi u Bundesligi su se dogovorili da se može krenuti prema momčadskom treningu! Ali, naravno, uza sve mjere opreza. Nećemo svi skupa biti u svlačionici. Jedino bismo na terenu svi bili skupa.”

Gotovo je sigurno da Bundesliga kreće uskoro.

“Današnji ponedjeljak je otprilike mjesec dana od planiranog nastavka Bundeslige, sve bi se trebalo nastaviti 3. svibnja. Bez publike, naravno. Zaključeno jest da je igračima potrebno tri-četiri tjedna da se spreme, te da nastave Bundesligu. Naravno i klubovima da spreme momčadi.” – kaže Brekalo i zaključuje da će se bez gledatelja igrati sigurno do kraja ove kalendarske godine, možda tek početkom 2021.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

Komentari

komentara

« Povratak