VRAĆA SE POSLU: Robert Prosinečki preuzima poznatu reprezentaciju!?

FOTO:

Legendarni Robert Prosinečki ostao je bez posla početkom rujna prošle godine nakon što je dobio otkaz u Rudešu, i to nakon svega sedam utakmica u kojima je uspio osvojiti samo bod.

Nakon toga ‘Žutog’ se povezivalo s nekoliko poslova, ali sve je ostalo na tome. Ipak, sada bi mogao opet postati izbornik. Naime, Sports World Ghana ekskluzivno doznaje kako se Robert Prosinečki kandidirao za izbornika Gane!

Gana je u potrazi za novim izbornikom nakon što je Irac Chris Hughton podbacio na Afričkom kupu nacija. Gana nije uspjela proći grupu u kojoj su bili Egipat, Zelenortski Otoci i Mozambik.

Spomenuti medij iz Gane piše kako je Prosinečki poslao svoj životopis ganskom savezu i tako se kandidirao za izborničko mjesto. Dodali su da će u savezu kroz iduća tri tjedna proučiti sve kandidate pa zatim donijeti odluku o tome tko će biti novi izbornik.

Prosinečki je bez posla od početka rujna, kada se razišao s Rudešom. Ranije u karijeri vodio je dvije reprezentacije. Od 2014. do 2017. bio je izbornik Azerbajdžana, nakon čega je nepune dvije godine (2018.-2019.) vodio Bosnu i Hercegovinu.

Komentari

komentara

« Povratak