Vratio se u HNL kao velika zvijezda, a sada je otpisan nakon samo pola godine!?

FOTO:

28-godišnji Robert Murić u zimskom prijelaznom roku raskinuo je ugovor s turskim Konyasporom i potpisao godinu i pol dana dugu suradnju sa Slaven Belupom.

Koprivnički klub završio je na pretposljednjem, devetome mjestu SuperSport HNL-a, a Murić je u drugom dijelu sezone upisao 11 nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju.

No, čini se da to nije zadovoljilo vodstvo Slavena te bi Murić godinu dana prije isteka ugovora mogao otići. Naime, Podravski list piše da krilnom napadaču “zamjeraju na trudu i zalaganju” i da su ga zbog toga otpisali. Službene potvrde zasad nema, a ljetni prijelazni rok tek slijedi, pa ćemo vidjeti što će biti s najvećom zvijezdom Slavena.

Murić je bio član talentirane Dinamove generacije igrača rođenih 1996., 1997. i 1998. godine. Međutim, za razliku od Alena Halilovića, Ivana Fiolića, Ante Ćorića ili Filipa Benkovića, nikad nije nastupio za prvi sastav Dinama jer je s 18 godina napustio klub i otišao u Ajax.

Za prvi sastav amsterdamskog kluba u narednim godinama upisao je samo dva nastupa. Vrijeme je provodio s juniorima i B sastavom te na posudbi u talijanskoj Pescari, a potom otišao u portugalsku Bragu. Rijeka ga je dovela 2019. i na Kvarneru je oživio karijeru te osvojio dva Hrvatska kupa. Od 2022. do 2024. igrao je za Konyaspor.

Komentari

komentara

« Povratak