VRIJEDI DVA MILIJUNA EURA: Bivši igrač Hajduka potpisuje za Partizan!?

FOTO:

Pravi navijači Hajduka sjećaju se kada je početkom 2020. godine u zimskom prijelaznom roku na jednoipolgodišnju došao Nihad Mujakić iz belgijskog KV Kortrijka. U Hajduku je odigrao točno 30 utakmica.

Nakon toga vratio se u Belgiju gdje je još nosio dres SK Beverena da bi onda preko Sarajeva prešao u turski MKE Ankaragucu za 500 tisuća eura. I to se pokazalo kao puni pogodak jer je do danas odigrao čak 76 utakmica, a cijena mu je porasla na dva milijuna eura. Dobre partije u Turskoj donijele su mu debi za Bosnu i Hercegovinu.

Srpski mediji sada pišu kako se Mujakić našao na radaru tamošnjeg velikana Partizana iz Beograda. Ugovor s turskim prvoligašem traje do ljeta 2026. godine pa je jasno kako će klub iz Beograda morati dobro otvoriti novčanik ukoliko ga želi dovesti.

Podsjetimo, U Hajduk je došao u siječnju 2020. godine kao prva prinova nakon što su sportski sektor preuzeli Mario Stanić i Ivan Kepčija, a trener bio Igor Tudor. Mujakić je došao iz belgijskog Kortrijka na posudbu u trajanju od godinu i pol uz mogućnost otkupa, ali u Hajduku se baš nije istaknuo.

Komentari

komentara

« Povratak